marți, 7 septembrie 2010

Somon cu legume mexicane


Aseara am avut in meniu peste si am pregatit somon la gratar cu garnitura de legume mexicane. Am uitat sa fac poze pas cu pas, asa ca nu am decat produsul final.
Am pregatit 4 portii utilizand:
- 4 medalioane de somon
- 1 kg legume mexicane congelate vrac
- sare, piper, vegeta
- ulei de masline
Am folosit o tigaie de gratar pentru aragaz in care am pus putin ulei. In tigaia incinsa am adaugat pestele sarat si piperat si l-am fript pe o parte si pe alta cateva minute.
In alta tigaie in care am incins putin ulei, am adaugat legumele congelate si le-am lasat acoperite sa se inmoaie. Cand au fost aproape gata le-am condimentat si le-am servit alaturi de somon.
A iesit o portie delicioasa, bogata in omega 3 si rapid de preparat.

2 comentarii:

  1. eu sunt fan somon,deci nu poate decat sa-mi incante ochiul aceasta reteta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceau! Si eu as manca somon in fiecare zi daca s-ar putea! A fost bun!

    RăspundețiȘtergere