Din compozitia ramasa de la prepararea bilutelor de biscuiti si nuca de cocos am pregatit un salam de biscuiti pe care l-am rulat intr-o foaie de napolitana, iar in mijloc am pus cate 2 fasii de rahat rosu. Ulterior mi-am dat seama ca acestea trebuiau asezate intr-o margine, astfel ca prin rulare sa ajunga la mijloc. Asta e, alta data. Totusi a iesit o rulada rapida, aspectoasa si foarte gustoasa.
Saptamana trecuta am facut-o si eu,doar ca i-am pus si crema la mijloc,oricum ti-a iesit tare fain si este rapida si gustoasa.Te pup si o seara placuta.
RăspundețiȘtergereMultumesc! Sunt curioasa cum este cu crema la mijloc. Am cautat blogul tau, dar nu l-am gasit, poate imi scrii adresa.
RăspundețiȘtergereBucatariamirelei.blogspot.com Te astept cu multa placere.Te pup si o seara placuta.
RăspundețiȘtergere